OM OSS


Profilmegleren AS ble etablert våren 1999 med hovedfokus på profilklær, sekker og bagger. Gjennom årene har våre aktive kunder gitt oss stadig nye utfordringer som har gitt oss kunnskap om et bredere assortiment av profilartikler, og i nært samarbeid med sine kunder har Profilmegleren AS beveget seg fra å være en nisjeleverandør til å bli en breddeleverandør. Dette kan du nyte godt av. I dag er det nesten ingen grenser for hva vi klarer å levere.

Nå også smittevern og testing.
I forbindelse med pandemien og Covid19 satt det en del begensninger på bedriftenes muligeheter for samlinger, messer, seminarer, kurs, reiser og møtevirksomhet etc, og mye av behovet for våre tradisjonelle tjenester og servicei et normalt miljø ble brått endret til et behov for å beskytte sine kolleger og øvrige medarbeidere, kunder osv. Derfor er Profilmegleren AS pr i dag også aktivt ute og supplerer etter behov hurtigtaster, ansiktsmasker, dispensere for håndrens etc. Alt en bedrift har behov for i denne "kampen"

Profilmegleren AS består i dag av en aktiv administrasjon, og et levende oppegående nettverk av rundt 70+ hyggelige nære medarbeidere i våre underleverandører, både i nasjonalt og internasjonalt, som står på tidlig og sent for å skape ett av Norges beste og mest løsningsorienterte selskap i profilbransjen.

Samtlige av våre medarbeidere i leverandørleddet besitter spesialkompetanse på ett eller flere felt. Dette er faglig dyktige, arbeidsvillige, lojale, og ikke minst hyggelige medarbeidere i produkt og produksjon, som gjennom Profilmegleren AS skaper en fantastisk stor bredde, og hele spekteret av firmagaver, reklamegaver og profilartikler. Fra giveaways til bekledning, med trykk, gravering, veving, brodering, påsying, tilpassede produksjoner, til enhver anledning. Og sammen dekker vi hele Norge.

Den grunnleggende strategien og ideen skal uansett gjenspeiles i det endelige resultatet, og bekreftes av fornøyde kunder.
Vi vil garantere at du blir fornøyd.

Meld deg gjerne på vårt Nyhetsbrev og motta gode tilbud, priser, salg og nyheter.


Med vennlig hilsen,

Profilmegleren AS' team

.